Karvaiset työkaverit

 

Arska

Suomenhevosruuna Arska on syntynyt 2004 ja korkeutta sillä on 153cm.  Muhkusta koostaan huolimatta se on kiltti ja ystävällinen hoidettava, eikä se epäröi tunkea turpaansa vieraaseen kainaloonkaan.
Ratsastuksessa se on yhteistyönhaluinen,  toimii pienillä avuilla ja kulkee reippaasti omalla moottorilla. Talutuksessa Arska kuljettaa pienetkin ratsastajat  turvallisesti selässään.

 

 

Helmi

Ratsastaessa Helmi on melko rauhallinen ja yritteliäs. Pikkuneiti on peruskoulutettu ja toimii kaikissa askellajeissa. Jatko-opinnoissa on vielä hienosäätöharjoituksia ja estehyppyjä.

Suomenpienhevostamma Helmi on n.142cm korkea, sopivasti pyöreä ja syntynyt 2011. Hoidettaessa se on kiltti, mutta iästään johtuen vielä hieman höpsö, eikä aina muista milloin voi touhuta ja milloin ei.

 


Vilma

Väriltään musta ja n. 90cm säkäkorkeuteen yltävä shetlanninponitamma Vilma on nähnyt ensikerran päivänvalon vuonna 2005. Se on luottoystävä hoidettaessa, talutusratsastuksessa ja kärryajossa. Kesäisin tämä ponipallero pukeutuu loimeen, jolloin siitä näkyy vain jalat ja turpa.

Se on aina reipas ja iloisesti lähdössä töihin. Vilma sulattaa sydämet suloisuudellaan yksi kerrallaan tai jopa monta yhtä aikaa.

 

Aliisa ja Ilona

2011 syntyneet lammas-tytöt ovat keväällä "kaljuina" ja talven tullen melkoisia villapalloja! Valkoinen Aliisa ja harmaa Ilona tarhailevat omassa aitauksessaan ja huutelevat hyväntuulisina ohikulkijoille; "määt".

 

 

 

Impi, Matti, Ilmo ja Helka

Impi on arvonsa tunteva kissa-neiti, joka on syntynyt vuonna 2001. Jo kunnioitettavaan ikään ehtinyt pulskahko "mummo" sai seurakseen marraskuussa 2016 syntyneet kissaveljekset Matin ja Ilmon. Jotta kissa-katras olisi tasapainossa mukaan liittyi 2017 syntynyt pienen, pieni Helka-Neiti.

Kaikki kissa-Ystävät ottavat mielellään silityksesi vastaan!