Palvelut

Hevostoiminta

Hevostoiminta on kaikkea talliympäristössä tapahtuvaa toimintaa, jota on mm. eläimen käsittely, harjaaminen, ruokinta ja ajaminen/ratsastus.

Toimintaan voi osallistua sovitusti 1-2 (max4) asiakkaan ryhmissä. Suunnittelemme hevostoiminnan toiveiden, mieltymysten ja tarpeiden mukaan juuri Sinulle! Voit siis itse vaikuttaa toiminnan sisältöön. Haluatpa sitten oppia puuhailemaan hevosten kanssa, kerätä uusia elämyksiä tai tulla sitten vaan silittelemään pienen ponin pehmoista turpaa. Kaikki ovat kokemuksen arvoisia kohtaamisia!

Asiakkaanamme saat ammattitaitoista ohjausta, tukea ja turvalliset puitteet toiminnalle. Voin tarjota hevostoimintaa myös erityistä tukea tarvitsevalle asiakkaalle alkaen 15min.

Toiminnan voimme soveltaa myös vanhemman ja lapsen yhteiseen aikaan hevosseurassa yhteisillä pelisäännöillä.

Hevostoiminta on suunnattu juuri Sinulle, joka arvostat yksilöityä ohjausta toiminnassa!

 

Ratsastustunnit

Ohjatut ratsastustunnit toteutetaan 1-2 ratsastajan ryhmissä suunnitellusti juuri Sinulle. Haluatko kehittää istuntaasi, harjoitella puomityöskentelyllä vai edetä rauhallisemmin sinulle sopivalla tahdilla? Voit itse vaikuttaa siihen mitä ratsastustuntisi sisältää. Ratsastuksen alkeita henkilökohtaisella ohjauksella myös aikuisille.

 

Talutusratsastus

Taluttajana toimii aina aikuinen! 15-30min, ponilla tai hevosella, pääsee talutuksella ratsastamaan kentällä tai maastossa. Kypärän saa tallilta lainaksi, mutta voit käyttää myös omaa pyöräilykypärää ponitalutuksessa.

 

Poniajelu

Poniajelulle pääsee kerrallaan 1-2 asiakasta, jotka ikänsä huomioon ottaen pysyvät kyydissä ilman tukea. Ajelulle on mahdollista lähteä myös talutuksella, jolloin kyytiin mahtuu vanhemman lisäksi 2 lasta. Poniajelu toteutetaan läheisillä hiekkateillä sääolosuhteet huomioonottaen. Pimeällä tai liukkaalla ajankohdalla ei poniajelu ole mahdollista turvallisuuden vuoksi.

 

Täti-toiminta

Aikuiseen makuun sovellettua hevostoimintaa. Matalan kynnyksen toimintaa, myös ilman aikaisempaa hevoskokemusta. Soveltuu juuri Sinulle joka joskus harrastit tai toivoit harrastavasi hevosia/ratsastusta. Puuhaa hevosseurassa, irti arjen pyörteestä ja soveltuen myös työyhteisön "hyvän hengen luomiseen ja ylläpitoon".